A BTE EDELÉNY FOCISTÁINAK HIVATALOS HONLAPJA
Fejléc
 
2013-2014-ES BAJNOKSÁG TAVASZ
 
BTE EDELÉNY
 
HÍREK, INFÓK
 
ELÉRHETŐSÉGEK
 
KÉPTÁRAK
 
FOCI TÖRTÉNELEM
 
KASTÉLYKERTI SE.
 
FOCI BAZÁR
 
LINK AJÁNLÓ
 
CSAPAT OLDALAK
 
VIDEÓK
 
LÁTOGATÓK
Indulás: 2009-06-03
 
VÉLEMÉNYEK, ÜZENETEK

Szeretettel üdvözlünk mindenkit a BTE EDELÉNY Labdarúgó Szakosztályának honlapján!

Szeretnénk, ha ez a vendégkönyv nem a felesleges és általunk elítélt rosszindulat, irigység és vagdalkózás terepe lenne, hanem egy olyan oldal, ami a sportról, a sportolókról szól, a sportszerűség jegyében!

"Bár nem minden ember egyforma és nem is kell, hogy mindenki szeressen bennünket, a másik iránti tisztelet azonban a sportban nem lehetőség, hanem kötelezettség!"

A szerkesztők

1 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2014.04.26. 21:36
szendreyb

Tisztelt Borsod-i Labdarúgó Szövetség!

Edelénybe érkezett Felsőzsolca futballcspata ( tele reményekkel, győzni akarással). Ez csak a megérkezésig volt így, mivel a 10 órára kiírt mérkőzés kezdésnek még 10óra 40 perckor sem volt semmi jele.A Felsőzsolcaiak bemelegítettek és már azon gondolkodtunk, hogy mivel az Edelény-i csapat sem sem mutatkozott megfordulunk és vissza jövünk Felsőzsolcára. Végre megjelentek a bírók (gyerekek). A bíró és a partjelzők összesen nem voltak 35 évesek. Elsőként a kölyök csapat játszott volna, ha a játékvezetők engedték volna. 

A végeredmény 2:1 Edelény (Balajt) javára. Az a bökkenő, hogy az egész mérkőzés alatt a Felsőzsolca-i gyerekek meg voltak félemlítve (szó szerint), ugyanis a hazai "csapat" 98 %-a roma származásu polgártársunk volt. A három (gyerek) mérkőzésvezető mindíg azt ítélte, amit a hazai csapat ráerőltetett. (tizenegyesek, sárgalapok szóba sem jöhettek). Nem szeretném tovább ragozni, mert ugyanez folytatódott a serdülő csapat mérkőzésén. Az Edelény-i csapat "tagjai" - rúgd el, tördd el a lábát, üsd le szavakkal (amit meg is tettek a mérkőzés alatt)-illették a Felsőzsolca-i gyerekeket.

Felnőt néző nem is volt a mérkőzésen ( pláne rendező nem volt a láthatáron). Volt egy férfi aki ölelgette a játékosait, olyan maguk fajtájából lehetett. Undorító amit műveltek. Lippai úrnak (Felsőzsolca-i csapatveztő) kösznhetően higgadtan, sportszerűen küldte pályára a csapatot, amelyet 4:1-re meg nyert. Az ellenfél rúgott, harapott, káromkodott, de a Felsőzsolcai erőfölény ellen nem tehettek semmit. A Felsőzsolca-i csapatban is játszanak roma gyerekek, de összehasonlíthatatlan a játéktudásuk, inteligenciájuk és ésszerűségük. Magasan felülmúlták az Edelény-i "csapatot".

Sok minden történt a pályán kívül is, de ez a jegyzőkönyvbe is bele került. Tisztelettel várom a reakciójukat (válaszukat).

 
MÉRKŐZÉS-LESŐ

Megyei I. osztályú bajnokság

Téli alapozás

 
BTE PROGRAM

Legközelebbi program:

 
BTE TÁRSALGÓ
Beszéljünk a fociról, vagy bármi másról, amihez éppen kedvünk van...
 
VENDÉGKÖNYV
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Lábléc
 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu